top of page

Administratie

Explore

Openingsuren van het onthaal

Maandag: 8u-16u

Dinsdag: 8u-18u

Woensdag: 8u-16u

Donderdag: 8u-18u

Vrijdag: 8u-16u

De administratieve medewerkers staan in voor het onthaal en verzorgen de boekhouding, inschrijvingen van nieuwe bewoners, de facturatie naar de bewoners en naar de zorgkassen.

foto-136-min.jpg

Keuken

foto-041-min.jpg
smiley-label.webp
foto-032-min_edited.jpg

Optimale zorg voor een goede maaltijd

Alle maaltijden worden dagelijks met zorg in de eigen  keuken van het woonzorgcentrum bereid.

Wij werken sinds juni 1997 samen met de firma Sodexo, die instaat voor de leiding van de keuken en de naleving van de H.A.C.C.P.-normen. 

Voedingsaanbod op maat

Bij de bereiding van de maaltijden worden medische dieetvoorschriften uiteraard nauwgezet opgevolgd en de gerechten aangepast. We zetten in op de preventie en behandeling van ondervoeding en de verbetering van de levenskwaliteit.

Het Smiley-logo als erkenning voor voedselveiligheid

Sinds 2012 hebben we continu de smiley van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen behaald. Onze recent gerenoveerde keuken (2018) en ons gedreven keukenteam staan borg voor maaltijden van uitstekende kwaliteit.

De Smiley is een certificaat dat aantoont dat we een geloofwaardig systeem van hygiëne toepassen. Elke Smiley draagt een uniek identificatienummer en is drie jaar geldig. Ons huidig certificaat is geldig t.e.m. 2024, waarna wij opnieuw zullen worden geëvalueerd. 

 

Cafetaria

foto-015-min.jpg
foto-016-min.jpg

We beschikken over een cafetaria die wordt opengehouden door onze vrijwilligers.

De cafetaria is dagelijks geopend van 14u tot 16u30.

Buiten de openingsuren kunt u gebruik maken van een frisdranken- en koffieautomaat.

Schoonmaak

De schoonmaak van uw kamer gebeurt door onze eigen medewerkers. Samen met een collega zorgen zij voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten. Tijdens hun taken leggen ze contact met de bewoners en spelen ze in op hun wensen en verwachtingen. Daarnaast hebben ze oog voor de richtlijnen m.b.t. veiligheid en hygiëne.  

Technische dienst

We hebben eigen techniekers in dienst, die instaan voor het technisch onderhoud van de gebouwen.

Het tuinonderhoud en het onderhoud van de verluchtings- en verwarmingsinstallaties worden uitgevoerd door externe firma's. 

 

Alle wettelijke keuringen (o.a. van de liften, de hoog- en laagspanningsinstallaties, de branddetecties enz.) worden uitgevoerd door een erkend keuringsorganisme volgens door de wetgever bepaalde frequentie. 

Wasserij

Sinds 1 januari 2024 zorgt CLOVA uit Wommelgem voor het wassen van de bewonerskledij, de personeelskledij en het bed- en badlinnen. Er wordt geen extra kost aan de bewoners aangerekend voor de gebruikte diensten van de wasserij, met uitzondering wanneer gebruik wordt gemaakt van de droogkuis. Uiteraard is het ook mogelijk om de was te laten doen door een familielid.

Er wordt steeds zorgvuldig omgesprongen met de kledij van onze bewoners. Bij risico op beschadiging in het gewone behandelingsproces gaat het kledingstuk naar de droogkuis tegen een meerprijs. Wenst u dit niet, dan geeft u dit duidelijk aan bij de teamcoach en ondertekent u een formulier. 

bottom of page