Woonzorgaanbod

Het woonzorgcentrum is gelegen in het hart van de gemeente Pamel, een Vlaamse gemeente in het prachtige Pajottenland op de grens van Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Het is een modern gebouw dat 115 éénpersoonskamers telt. 

De kracht van het Woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw ligt in het samengaan van een verzorgde, respectvolle en aangename woonomgeving en een professionele zorg op hoog niveau.

Het woonzorgcentrum telt 4 leefeenheden waarvan er 3 gericht zijn op mensen met matig tot ernstige somatische zorgen en één op personen met meer mentale (in het bijzonder dementie) zorgen.

Naast een definitief verblijf, bieden wij ook de mogelijkheid aan voor "kortverblijf".             

In deze zorgvorm nemen wij tijdelijk de thuiszorg over. Enkele voorbeelden van situaties waarin men beroep kan doen op deze dienstverlening: de familie of mantelzorger, die thuis instaat voor de verzorging, is zelf toe aan een adempauze/vakantie, de oudere wil na een verblijf in een ziekenhuis nog even verder herstellen vooraleer definitief terug naar huis te gaan.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is tot 6 éénpersoonskamers, is het aangewezen tijdig uw aanvraag te doen.               Tijdens een kortverblijf geniet u van dezelfde dienstverlening als bij een definitieve opname, alleen dienen voor het kortverblijf de familie of mantelzorgers in te staan voor het wassen van de kledij.