Vrijwilligers

Vrijwilligers maken het verschil !

Ons woonzorgcentrum kan beroep doen op een 65-tal vrijwilligers die zich op verschillende terreinen inzetten. Hun toewijding varieert van meermaals per week tot maandelijks of enkele malen op aanvraag: voor het begeleiden van maaltijdmomenten of koffiebedeling, voor activiteiten en uitstappen, voor het gezellig maken en aankleden van leefruimten tot het mee uitwerken van seizoensgebonden decoraties.

De juiste man/vrouw op de juiste plaats

De vrijwilligers van het Woon-en zorgcentrum O.L.Vrouw bekleden een belangrijke plaats naast de personeelsleden, familie, mantelzorgers en de vrienden van de bewoners, en vervullen een zinvolle taak bij het begeleiden van bewoners en de inkleuring van alle dagen.

Zij vormen een hechte groep van mensen die worden ingezet op verschillende terreinen afhankelijk van hun persoonlijke interesses, mogelijkheden, samenwerking met anderen en tijdsinvulling.

Voor de zorg van mensen, zijn vele handen nodig

Het Woon-en zorgcentrum O.L.Vrouw is voortdurend op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers, om samen met een professioneel team onze kwalitatieve zorg te verbreden en uit te dragen.

Ben je ook geïnteresseerd in een zinvol engagement ?

In het kader van het Vlaamse decreet op het vrijwilligerswerk kun je rekenen op een professionele omkadering, waaronder ook een verzekering voor ongevallen.

Meer informatie vindt U in onze brochure.

Formulier voor vrijwilligers

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA.
Het Google privacy beleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.