home

Welkom

Van harte welkom op de website van de v.z.w. Woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw. 

De v.z.w. Woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw beschikt in het hart van de gemeente Roosdaal over een erkenning van onbepaalde duur van het Vlaams Ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin voor in totaal 115 woongelegenheden en voor een groep van 53 assistentiewoningen. 

De 115 woongelegenheden van het woonzorgcentrum bestaan uit 84 rust- en verzorgingsbedden, 25 rusthuisbedden en 6 kamers voor kortverblijf.

Het Woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw stelt zich tot doel een optimale,  kwalitatieve huisvesting en zorgverlening te verstrekken aan licht tot zwaar zorgbehoevende bejaarde  personen en personen met dementie.

Door middel van een vraaggestuurde  en onderhandelende zorg ontvangt de bewoner de zorg- en dienstverlening die beantwoordt aan zijn noden, wensen en verwachtingen. 

Binnen de residentiële ouderenzorg is de v.z.w. Woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw door zijn gedreven professionele medewerkers en vrijwilligers al jaren een referentie in de regio die borg staat voor kwaliteit.